Projectes i entitats

Integrasons

http://www.integrasons.com/info@integrasons.com
Integrasons és una associació sense ànim de lucre destinada a organitzar, gestionar i promoure activitats d’integració social, cultural i comunitària, de sensibilització i de formació per a persones en situació d’exclusió social i col·lectius desfavorits. La seva activitat consisteix en la creació d’orquestres infantils i juvenils com a model socioeducatiu per a la inclusió social, el diàleg multicultural i la cohesió social.

Més de 1000 nens, nenes i joves han participat a través dels seus principals projectes Do d’Acords (Poble-sec), La marina, l’Orquestra Juvenil Ferran Tallada (Carmel) i Barris en Solfa (Badalona Sud). Integrasons, a més a més, ha realitzat projectes pedagògics i concerts en Bitonto (Itàlia), Dijón i Paris (França).

Entre altres projectes, dirigeixen l’Orquestra infantil La Marina amb seu a L’Espai Musical La Bàscula. La selecció de nens, nenes i joves es realitza conjuntament amb les escoles i entitats participants. Es presenta el projecte als seus educadors i professors de música, els qui defineixen els nens i nenes que mes necessiten i puguin valorar el projecte. Cada nen, nena o jove que arriba a l’orquestra té un motiu personal i una necessitat diferent.

 

 

La Joia de Montjuïc

http://guia.barcelona.cat/detall/societat-coral-la-joia-de-montjuic_92295124855.html

coraljoia@hotmail.com

La coral “La Joia de Montjuïc” fou fundada l’any 1928, a la muntanya de Montjuïc. Està adherida a la Federació cors de Clavé. Va néixer com a coral d’homes sols, fins l’any 2000, que va passar a ser coral mixta. Celebren les Caramelles, concerts corals, Nadales, Concerts benèfics (Cotolengo de Barcelona, Sant Joan de Deu, Almacelles (Lleida) Centre de Collserola…

Tenen diversos premis, com ara el Premi del districte “Sants-Montjuic” (1995)i també van ser guardonats amb en Febrer de 2010, per “La Fundació Paco Candel” per ser la degana de les Entitats culturals de la Marina-Montjuic.

 

 

Brincadeira

http://www.brincadeira.es/brincadeira@brincadeira.es

Brincadeira neix a partir de les trobades entre percussionistes al Parc de la Ciutadella. Per aquell temps, el 2004, era una banda dedicada a la percussió principalment afro-bahiana. Amb el temps el grup comença a introduir creacions musicals pròpies, experimentant amb l’expressió i la fusió de ritmes.

A partir del 2008 neix el projecte social i cap al 2012 es va consolidant el projecte fins l’estrena del format EVOLUTION, que s’ha portat a la Fira de Tàrrega. Altres espectacles que porten com “La Danza de la Calle” ha visitat ciutats com: Terol, Bilbao, Encamp, Madrid, Almeria, Alcarràs, Barcelona, Puigcerdà, Guernica, Sòria, València, Logroño, Múrcia, Morella.

Actualment es realitzenmasterclass ofertes a grups per créixer i ampliar horitzons, així com també diversos tallersen diferents llocs, com ara a l’Espai Musical La Bàscula, on també realitzen els seus assajos setmanals, a les escoles Pere IV i 4 cantons. També col·laboren amb Artixoc a barris amb risc d’exclusió social a Barcelona.

 

 

ZERO DB – Tengo un pasajero  www.tengounpasajero.info

Ofereixen:

  • Estudi de Gravació. Hem gravat discos a Love Of Lesbian, Standstill, Ovni, Joder Around, Pigmy, Nick Garrie, pLou, Brut, Sparky, Saint Clementine…
  • Editorial musical. Ens encarreguem de totes les gestions per a que puguis registrar les teves obres a  SGAE. Asesorem els teus contractes discogràfics….
  • Distribució digital. Amb la nostra editorial podem distribuir els treballs (discos, singles, videoclips…) en totes les plataformes digitals (Itunes, Spotify, Deezer…).

josema@tengounpasajero.infoivan@tengounpasajero.info

http://www.facebook.com/tengounpasajero

https://twitter.com/tengounpasajero

ZerodBneix al 1997 com entitat sense ànim de lucre dedicada a la gestió de l’Estudi de So ZerodB, ubicat a La Capsa (El Prat de Llobregat) i a dotar d’una estructura professional als grups emergents del Baix Llobregat.

Durant aquests anys van gravar moltes maquetes i discs. Entre ells alguns de Love of Lesbian, Standstill, JoderAround, Les Phillipes… Van gestionar el management, gires i contractació de grups com Carrots, StandStill, TokyoSexDestruction, Les Phillipes, Romodance… També van muntar jornades de debat musical amb convidats com Jorge (Bikini), Joan S. Luna (MondoSonoro), Jordi Meya(RockZone), Pedro (Grabaciones en el Mar), Jaume Uriach (l’Aula del Liceu), Sabino Mendez (Compositor), Jose Luis Martín (Bad Music)…

 

A l’any 2012 es traslladen a un nou espai amb un nou nom: Estudio3. Posteriorment, a l’any de 2013 es traslladen a l’Espai Musical La Bàscula. A partir d’aquí es reinventen i donen un enfocament diferent a l’activitat baix el nom “Tengo un PasajeroProducciones”. En aquesta nova etapa segueixen amb l’activitat d’estudi de gravació i a més, han creat una editorial musical per donar sortida als treballs de grups mitjançant la distribució digital.