Notícies

Ja els tenim aquí, tallers per a tothom!

Ja els tenim aquí, tallers per a tothom!

admin

setembre 6th, 2017

0 Comments

Comencem forts el setembre amb l’obertura de tallers, com sempre, amb una gran part d’ells dirigida al públic jove que ens acompanya.

Nous tallers a La Bàscula

El 6 de setembre obrim les inscripcions als tallers de TARDOR de l’Espai Jove La Bàscula. DJ, shuffle, ràdio, dansa urbana (hip-hop) són les noves propostes per al trimestre d’octubre a desembre de 2017. L’equipament amplia així la seva oferta de tallers per a adolescents i joves menors de 30 anys. Aquests nous cursos ofereixen la possibilitat als joves d’ampliar els seus coneixements i desenvolupar les seves inquietuds creatives. A part d’aquests nous tallers, es consoliden en la programació per a joves amb els de  teatre, graffiti i guitarra flamenca.

En paral.lel als tallers dirigits exclusivament a joves, la programació per a aquest nou trimestre inclou els ja clàssics cursos de música de l’ESCOLA MUSICAL: baix, guitarra elèctrica, bateria i cant. Aquest any complementem amb dos tallers de producció musical. Es tracta de grups reduïts de màxim 6 alumnes als tallers instrumentals, possibilitant un aprenentatge més dirigit i personalitzat.  I com a complement als tallers, amb l’objectiu de fomentar la creació musical i la generació de nous grups de música, La Bàscula ofereix als alumnes la possibilitat d’incorporar-se als combos, així com poder gaudir de forma gratuïta de les sales de l’equipament per assaigs individuals.

Ja sabeu, l’espai JOVE us espera!

 

Comments are closed.