Event

NIGHT OF HEROES I: associació Metalcova
27
May
2017

NIGHT OF HEROES I: associació Metalcova

  • Ciutat:Barcelona, Catalunya
  • Sala:La Bàscula, Sala Gran
  • Horari:07:00 pm – 12:00 am

Coincidint amb els 10 anys de l’associació Metalcova neix NIGHT OF HEROES, un festival que pretén tenir continuïtat any rere any, que en aquesta primera edició comptarà amb tres bandes de luxe.
Com a cap de cartell tot un referent del heavy metal femení, Leather Leone des d’Estats Units. La que fos cantant de Chastain ve a demostrar que les dones tenen un pes important dins la música i a tocar tot l’arsenal de clàssics de la formació de David Chastain.
Una altre banda americana, tocarà en aquest primer NIGHT OF HEROES. Els mexicans Voltax estaran cremant l’escenari demostrant que les bandes joves vénen trepitjant molt fort i que el relleu generacional gaudeix de grans bandes. Presentaran el seu quart disc “No Retreat… You surrender”.
Per últim i per obrir el festival, els locals Dr.X que estaran presentant el seu primer llarga durada “Reborn”, una barreja fresca entre heavy metal i rock progressiu també amb veu femenina.

Les entrades es posaran a la venta properament a Revolver i Pentagram al preu de 15 euros + distribució. A taquilla estaran a 18 euros i per als socis de Metalcova a 8 euros el mateix dia del concert.