Event

Halloween JOVE
31
Oct
2017

Halloween JOVE

  • Ciutat:Barcelona, Catalunya
  • Sala:La Bàscula (recinte)
  • Horari:06:00 pm – 12:00 am
  • Entrada lliure

Jornada d’oci nocturn alternatiu per a joves de 14 a 22 anys, amb activitats simultànies als diferents espais interiors del recinte de La Bàscula per al dia 31 d’octubre de 2017 des de les 18 fins les 00h.

Recorda que cal inscriure’t per a participar….Apunta’t aquí!

Concurs de disfresses

Totes les persones que vinguin amb disfressa poden participar del concurs i optar a premis a les diferents categories: individual, en parella o en grup. L’entrega de premis serà a les 21:30h

Maquillatge

Des de les 18 i fins les 21h et maquillaran professionals del terror per completar el teu personatge. Es prioritzaran les persones que viguin amb DISFRESSA.

Escaperoom

Emocionant aventura en la qual us sentireu com a protagonistes d’una pel·lícula. A l’entrar a la sala es tancaran les portes i tindreu 20 minuts per descobrir i resoldre els diferents enigmes.L’objectiu és senzill: descobrir el misteri que hi ha a la sala. Aquesta activitat s’inicia a les 18:30 i finalitza a les 20:30. Es participa en grups de màxim 8 persones. Us podeu organitzar vosaltres en grups i sinó, nosaltres us trobem el grup.

Taller de còctels

Des de les 19h fins les 20h participa del taller de còctels per aprendre a mesclar sabors i textures per fer còctels terroríficament saborosos.

Gran Festa Final

Com a fi de festa la sala gran de La Bàscula vibrarà amb música i ambient fins les 00h. Estem recollint les vostres preferències musicals per a que sonin aquella nit. No t’oblidis d’escriure les teves cançons preferides al formulari d’inscripció.

Si el terror et dona gana, no pateixis, hi haurà pica pica per als participants.

 

Halloween 2017