Event

Monsters of Caspa 2014-Terror Edition
25
Oct
2014

Monsters of Caspa 2014-Terror Edition

  • Ciutat:Barcelona
  • Sala:La Bàscula-Sala Gran
  • Horari:10:00 pm
  • Entrada lliure

Un any més, i ja en són 13+1, la caspa amenaça estendre el pànic en forma de festival musical. La seu d’aquesta edició del terror serà un cop més La Bàscula Espai Musical, al carrer del Foc 128 de Barcelona. Vampirs, mòmies, morts vivents, monstres i fantasmes de tota mena us faran sentir el cangueli el dissabte 25 d’octubre a partir de les 22 hores. Entrada lliure per als amants de les impressions fortes i per al públic en general, però heu de saber que ningú no us ajudarà a sortir d’allà. Als cors més sensibles els hi deixarem demanar “mort”. No us oblideu les estaques, l’aigua beneïda i les bales de plata si voleu tenir alguna oportunitat de sortir-ne indemnes.
El Three Chords Pop de Brandelgar us estremirà, el Rhythm’n’Caspa de Whisky Bar us sacsejarà les entranyes; i el Pathetic Metal de Sarkastic Demons us gelarà la sang.
El terror arriba als escenaris de la mà de Monsters of Caspa, però no per quedar-s’hi, així que no falteu al pitjor dels vostres malsons perquè encara serà pitjor la psicosi post traumàtica d’haver-vos-ho perdut.

http://monstersofcaspa.blogspot.com.es/