Event

Enrico Le Noci and Felix Rossy (concert hivernacle)
12
Jul
2018

Enrico Le Noci and Felix Rossy (concert hivernacle)

  • Ciutat:La Marina, Barcelona, Catalunya
  • Sala:Bar La Bàscula (terrassa)
  • Horari:08:30 pm – 10:00 pm
  • Entrada lliure

Ens visiten un dels millors duets joves de jazz del país!

Felix Rossy és un músic nascut a barcelona el 1994.
Va començar a tocar música als 7 anys, quan el seu pare i molts amics li van ensenyar d’una manera intuïtiva i natural, així que va començar a tocar música rock.
Es va interessar per la improvisació i altres estils, però mantenint la trompeta com a instrument primari, ha tocat músics entre els quals destaquen Munir Hossn, R.J. Miller, Ben Street, Mark Turner, Chris Cheek, Ofri Nehemya, Gadi Lehavi o Mike Kanan.

Ha fet gires per Europa i EUA i sempre aprèn i intenta conèixer persones que poden fer-lo créixer, escoltar atentament i comprendre la vibració.

Li agrada jugar qualsevol estil de música però centrat en la improvisació.

Félix gaudeix de la llibertat, l’humor, el misteri i les coses espirituals que poden fer-lo ser millor, o coses creatives com la pintura, la meditació i l’esport.

Felix ha estat jugant molt aquest any en més de 10 projectes i bandes diferents, mira vídeos a YouTube!

Enrico Le Noci: Nascut a Martina Franca (TA) el 1996, va començar a tocar la guitarra als 14 anys.
Va obtenir els seus estudis clàssics a l’escola secundària Archita de Taranto amb el mestre Sergio Betti, graduant-se amb honors.

Mentrestant, va començar l’estudi de la guitarra moderna amb Salvatore Russo, que començarà a escoltar el Jazz.
A Itàlia, té l’oportunitat d’assistir als cursos del Berklee College of Music a Umbria Jazz 2012 (Perugia), on va guanyar el reconeixement de Músico Destacat. Mentrestant, va assistir a nombrosos seminaris en el camp clàssic i jazz amb artistes com Aniello Desiderio, Jason Lindner i molts altres.
En 2014 va passar un semestre a Austin, TX, EUA, on va jugar amb James Bowie Jazz Big Band, participant en nombrosos festivals locals i no com el Duke Ellington Jazz Fest a Nova Orleans.
De tornada a Itàlia proveeix al guitarrista conegut Alberto Parmegiani per aprofundir en l’estudi de la llengua, i és molt actiu amb projectes en el seu nom i col·laboracions amb artistes com Vito Vaig donar Modugno, Alessandro Napolitano, Bruno Montrone, Alessio Busanca, Darío Mazzucco, Antonio Ciacca , Lucio Ferrara i molts altres.

Va assistir a seminaris Orsara Jazz a 2014, on va estudiar amb Antonio Ciacca, Lucio Ferrara, John Riley, Joseph Lepore, Joe Magnarelli i va guanyar un premi d’una beca i una setmana de concerts al famós Cantina Bentivoglio Bolonya.

Mentrestant va prendre classes privades i segueix tallers amb Peter Bernstein, Aaron Goldberg, Reuben Rogers, Paolo Fresu, Eric Alexander, Jerry Bergonzi, Jeff Ballard, Enrico Pieranunzi i molts altres.