Event

DELAWARE + ADN
20
May
2017

DELAWARE + ADN

  • Ciutat:La Marina, Barcelona, Catalunya
  • Sala:La Bàscula, Sala Gran
  • Horari:08:30 pm – 11:30 pm

Concert de presentació de l’últim treball de DELAWARE “Sueño del chamán” al costat de la mítica banda ADN:

DELAWARE

La banda interpretarà el seu últim treball “EL SUEÑO DEL CHAMÁN” juntament amb altres temes de la seva trajectòria i algunes sorpreses més, en un concert carregat de força, velocitat i línies melòdiques a parts iguals, que de bon segur faran les delícies del públic Heavy més exigent. Un set list de pur Heavy Metal amb aires clàssics, amanit amb un so actual i acompanyat de salvatges riffs i veloços solos de guitarra, que al costat d’una potent base rítmica i a la virtuosa veu de Santi Andreo ens transportaran a un temps no tan llunyà on les grans bandes ens feien sentir que formàvem part d’una germanor indestructible, en què el poder hipnotitzant de la música ens unia a defensar una mateixa causa, el Heavy Metal.

Més informació de la banda a www.delawaremetal.com.

Delaware són: Santi Andreo: Veu; Pako Nieto i Uri Péntaton: Guitarres; David Vellido: Baix; David Andreu: Bateria.

 

ADN

És una formació nascuda a la dècada dels vuitanta i amb una característica principal: en els seus directes sempre deixa gran sabor de boca. El 1988 van editar el seu primer treball de nom homònim sent el disc de l’estat espanyol que ha arrivat a aconseguir més alt preu ha a Ebay.

L’any 2010 hi va haver una reedició del primer LP en CD incloent 8 temes més. A finals de l’estiu del 2017 presentaran el seu tercer i últim treball a través de Leyenda Records.

ADN són: Uri Puig: baix i veus; Artur juliol: guitarres i veus; Angel Bonzo: bateria; Ricard Reollo: guitarres i veu.