Event

Concert projecte PEDRERA 3.8 (2a edició)
16
Nov
2018

Concert projecte PEDRERA 3.8 (2a edició)

  • Ciutat:La Marina, Barcelona, Catalunya
  • Sala:La Bàscula, Sala Gran
  • Horari:08:00 pm – 11:00 pm
  • Entrada lliure

Concert per seleccionar al grup guanyador del projecte Pedrera 3.8 (segona edició) que gestionem conjuntament amb el centre cultural Albareda.

Celebrem una audició dels tres grups preseleccionats oberta al públic:

Cleanstring, Hello Lilliput i Mark Quark & Sideral Trip.

Un jurat format per cinc professionals del sector musical seleccionarà el grup que gaudirà de l’acompanyament objecte d’aquesta convocatòria.

Als grups classificats en segona i tercera posició se’ls premiarà amb un paquet d’hores d’assaigs als bucs de l’Albareda i amb les formacions sobre comunicació, management i difusió.

Els membres del jurat seran:

Marc Campillo és fundador i responsable del segell discogràfic Foehn Records i director del Festival Barcelona Acció Musical (BAM).

Tamara G. Cascales és periodista habitual de Mondosonoro i el blog Gent Normal. Ha treballat en tasques de premsa a festivals com el Bilbao BBK Live, Azkena, Primavera Sound o Off at Forum. Actualment treballa al departament de programació de la Sala Apolo i és la responsable de premsa de la promotora Cultura Rock.

Enrique Albareda ha viscut a la primera línia l’evolució del rock a la ciutat, com a programador i dj de la sala Magic, com a dj a la sala Comuniquee i com a dj resident de la mítica sala Zeleste. És el conductor del programa “Rock Around the Clot” a Ràdio Clot i des de fa més de 10 anys és dj resident a la Bodega Saltó, emblemàtic local de música en directe al Poble-sec.

Josema Rubio i Iván Arroyes són al capdavant de l’Associació musical ZerodB i de Tengo un Pasajero Producciones, l’estudi de gravació i editorial musical amb seu a La Bàscula, activitat que combinen amb la formació a nous tècnics de so. En la seva trajectòria professional compten amb la gravació de maquetes i discos o el management de grups com Love of Lesbian, Standstill, Joder Around, Les Phillipes., Carrots, Tokyo Sex Destruction…

El grup seleccionat per participar al programa d’acompanyament PEDRERA 3.8 es donarà a conèixer a partir del 17 de novembre.

Música i directe!