Event

Concert projecte INTEGRASONS
30
Nov
2017

Concert projecte INTEGRASONS

  • Ciutat:Barcelona, Catalunya
  • Sala:La Bàscula, Sala Gran
  • Horari:07:00 pm – 08:30 am
  • Entrada lliure

L’Orquestra infantil i juvenil de la Marina faran el primer concert del curs a la sala gran!

Projecte socioeducatiu a través de la música destinat a nens, nenes i joves del Poble-sec. Consisteix en la creació i desenvolupament d’una Orquestra Infantil i Juvenil amb el propòsit d’afavorir la inclusió social i el diàleg intercultural i la cohesió social d’aquest barri de Barcelona, al districte de Sants-Montjuïc.

La seva metodologia es basa en l’ensenyament d’instruments musicals i la creació artística comunitària com a mètode ideal per al desenvolupament d’aptituds, el diàleg i la transmissió de valors. Es desenvolupa un model de gestió comunitari i participatiu.

Missió:Enriquir i transformar la pedagogia, ocupació i ètica de la infància i la joventut del Poble-sec, mitjançant la instrucció, la creació i pràctica col·lectiva de la música, enfortint la cohesió social del barri.
Visió:
Ser model de projecte soci-educatiu d’excel·lència pedagògica que contribueixi i incideixi positivament en la transformació dels nens, nenes i joves, els centres educatius i socials, l’entorn familiar i la cohesió social del barri.
Objectius:
Crear una orquestra infantil i juvenil com a model socioeducatiu per a la inclusió social i el diàleg multicultural i la cohesió social del Poble-sec.