Event

Cinema jove a la carta
14
Sep
2018

Cinema jove a la carta

  • Ciutat:La Marina, Barcelona, Catalunya
  • Sala:Carrer Amnistia Internacional
  • Horari:09:30 pm – 11:30 pm
  • Entrada lliure

En col·laboració amb “La Marina Viva” aquest any tornem a inundar el carrer de cinema. Gaudeix d’una nit de cinema a la fresca en companyia dels teus amics i veïns. El públic assistent podrà escollir in situ quina pel·lícula es projectarà. Per a aquesta sessió, les dues opcions a escollir són: “Jumanji” o “La llamada”.

JUMANJI

Any: 2017

Durada: 119 minuts

Direcció: Jake Kasdan

Intèrprets: Dwayne “The Rock” Johnson,  Jack Black,  Kevin Hart,  Karen Gillan,  Nick Jonas, Bobby Cannavale,  Alex Wolff,  Madison Iseman,  Rhys Darby,  Marc Evan Jackson, Morgan Turner,  Ser’Darius William Blain,  Missi Pyle,  Maribeth Monroe,  Colin Hanks.

Quatre adolescents descobreixen un antic joc del qual mai han sentit a parlar. Quan decideixen jugar, són immediatament succionats al món de la selva de Jumanji. Transformats en els avatars que han escollit, hauran de completar l’aventura de la seva vida plena de diversió, emoció i perill o quedar-se atrapats per sempre en el joc.

 

LA LLAMADA

Any: 2017

Durada: 108 minuts

Direcció: Javier Ambrossi i Javier Calvo

Intèrprets: Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo, Richard Collins-Moore y Secun de la Rosa.

Adaptació a la gran pantalla del musical teatral de Javier Calvo i Javier Ambrosi, també coneguts com “els Javis”.

María i Susana són dues adolescents de 17 anys que es troben en un campament d’estiu dirigit per monges. Totes dues senten passió per l’electro-llatí i el reggaeton, però les sorprenents aparicions de Déu a María començaran a canviar les seves vides…