Event

Cinema jove a la carta II
28
Sep
2018

Cinema jove a la carta II

  • Ciutat:La Marina, Barcelona, Catalunya
  • Sala:Plaça Sant Cristòfol
  • Horari:09:30 pm – 12:00 pm
  • Entrada lliure

Gaudeix d’una nit de cinema a la fresca en companyia dels teus amics i veïns. El públic assistent podrà escollir in situ quina pel·lícula es projectarà. Per a aquesta sessió, les dues opcions a escollir són: “La la land” o “Sin rodeos”.

LA LA LAND

Any: 2016

Durada: 128 minuts

Direcció: Damien Chazelle

Intèrprets: Emma Stone,  Ryan Gosling,  John Legend,  Rosemarie Dewitt,  J.K. Simmons, Finn Wittrock,  Sonoya Mizuno,  Jessica Rothe,  Jason Fuchs,  Callie Hernandez, Trevor Lissauer,  Phillip E. Walker,  Hemky Madera,  Kaye L. Morris,  Lexie Contursi

Comèdia romàntica i musical. Mia, una jove aspirant a actriu que treballa com a cambrera mentre es presenta a càstings, i Sebastian, un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en sòrdids tuguris, s’enamoren a Los Ángeles.

 

SIN RODEOS

Any: 2017

Durada: 108 minuts

Direcció: Santiago Segura

Intèrprets: Maribel Verdú,  Diego Martín,  Rafael Spregelburd,  David Guapo,  Cristina Pedroche, Santiago Segura,  Cristina Castaño,  Bárbara Santa-Cruz,  Candela Peña, Enrique San Francisco,  Daniel Medina,  Toni Acosta,  Fernando Gil, Olvido Gara “Alaska”

La Paz té una vida aparentment perfecta. Té feina, parella, amics… però se sent angoixada.  En la seva desesperació, consulta a un “sanador” hindú, que li recepta una poció a base de plantes milenàries per alliberar la seva tensió. En ingerir accidentalment tot el pot, es convertirà en una persona “sense filtre”.