Event

Audició grups Pedrera 3.8 (tancat al públic)
10
Nov
2017

Audició grups Pedrera 3.8 (tancat al públic)

  • Ciutat:Barcelona, Catalunya
  • Sala:La Bàscula, Sala Gran
  • Horari:07:00 pm – 09:00 pm
  • Entrada lliure

Celebrem una audició de grups tancada al públic.

Un jurat format per cinc professionals del sector musical seleccionarà el grup que gaudirà de l’acompanyament objecte d’aquesta convocatòria.

Als grups classificats en segona i tercera posició se’ls premiarà amb un paquet d’hores d’assaigs als bucs de l’Albareda i amb la gravació d’un tema a l’estudi de gravació de La Bàscula

Els membres del jurat seran:

Marçal Lladó Lloveras és membre fundador del segell musical Bankrobber, on actualment s’ocupa de les tasques de management i anteriorment de la comunicació. Aquest treballa amb multitud d’artistes basant-se en el model de 360º que inclou discogràfica, editorial musical i agència de management. Des de Bankrobber també s’ha implicat en l’organització de cicles i festivals com Sons Solers o Connexions. Abans de tot això va exercir de periodista i va col·laborar en mitjans musicals i d’abast nacional.

Tamara G. Cascales és periodista habitual de Mondosonoro i el blog Gent Normal. Ha treballat en tasques de premsa a festivals com el Bilbao BBK Live, Azkena, Primavera Sound o Off at Forum. Actualment treballa al departament de programació de la Sala Apolo i és la responsable de premsa de la promotora Cultura Rock.

Enrique Albareda ha viscut a la primera línia l’evolució del rock a la ciutat, com a programador i dj de la sala Magic, com a dj a la sala Comuniquee i com a dj resident de la mítica sala Zeleste. És el conductor del programa “Rock Around the Clot” a Ràdio Clot i des de fa més de 10 anys és dj resident a la Bodega Saltó, emblemàtic local de música en directe al Poble-sec.

Josema Rubio i Iván Arroyes són al capdavant de l’Associació musical ZerodB i de Tengo un Pasajero Producciones, l’estudi de gravació i editorial musical amb seu a La Bàscula, activitat que combinen amb la formació a nous tècnics de so. En la seva trajectòria professional compten amb la gravació de maquetes i discos o el management de grups com Love of Lesbian, Standstill, Joder Around, Les Phillipes., Carrots, Tokyo Sex Destruction…

El grup seleccionat per participar al programa d’acompanyament es donarà a conèixer a partir del 17 de novembre.

Música i directe!